nieuwe sponsors!

Zonder sponsors geen Daventre Portu! Wij danken hen namens alle leden heel hartelijk voor hun bijdragen. En kijk gerust eens op hun websites om te zien wat ze voor ú kunnen betekenen.

De Fermerie
De Fermerie is het buurthuis van het Noordenbergkwartier. Naast buurtactiviteiten organiseren ze regelmatig muziek- en theatervoorstellingen en kan je er zaal, café, keuken en atelier huren.
De Fermerie is deelsponsor van de Schonenvaarder.

Enviterra
Enviterra BV is bodem- en grondwatersaneerder. Een klein bedrijf in omvang maar groot in kennis en expertise en altijd zoekend naar de oplossing van uw vragen.
Enviterra is kledingsponsor van Thor.

De Hip
In de Hip kan alles. De Hip is om te eten, om te dansen, om live optredens te zien, om te exposeren, om te winkelen om te drinken, om te lezen, om blij te zijn, om jezelf te zijn en zoenen mag ook!
De Hip is deelsponsor van Bergenvaarder

TTE consultants
TTE Consultants verbindt onder- en bovengrond. Ze vinden robuuste, duurzame en kosteneffectieve oplossingen voor ondergrond gerelateerde problemen.
TTE Consultants is deelsponsor van Bergenvaarder

Greenhouse Advies
Greenhouse is een jong adviesbureau dat zijn praktische kennis optimaal toepast bij multidisciplinaire projecten. De basis voor deze ervaring is opgedaan als opdrachtgever, opdrachtnemer en bij het bevoegd gezag. Door deze brede basis worden projecten in een breed perspectief benaderd.
Greenhouse Advies is kledingsponsor van Thor