Sponsors

Zonder sponsors geen Daventre Portu! Wij danken hen namens alle leden heel hartelijk voor hun bijdragen. En kijk gerust eens op hun websites om te zien wat ze voor ú kunnen betekenen.

Daventre Portu is en blijft op zoek naar uitbreiding van het aantal sponsoren. Bent u ook benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van sponsoring? Stuur dan een e-mail naar: sponsoring@daventreportu.nl. Wij komen graag persoonlijk met u in contact om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Bierencafé de Heks
Midden in het oude centrum, achter de Waag, waar de heks ooit tegen de muur is gevlogen, ligt het mooiste speciaal bierencafé van Deventer met negentien taps en ruim tachtig bieren van de fles.
Bierencafé de Heks is deelsponsor van de Schonenvaarder en shirtsponsor van Hel en Búri.

Roeisloepen.nl
Hét adres speciaal voor sloeproeiteams; van het maken van een stevige dol tot de bouw van complete roeisloepen, alles is mogelijk.
Roeisloepen.nl is deelsponsor van de Bergenvaarder en shirtsponsor van Freya.

Fysiodé
Fysiodé is een praktijk voor fysiotherapie, die bestaat uit een team van toegankelijke therapeuten voor de optimale beweging in uw leven.
Roeisloepen.nl is deelsponsor van de Bergenvaarder.

M.S. Oosterkim
Bed & Breakfast schip de M.S. Oosterkim opent zijn deuren voor unieke en onvergetelijke feesten, groepsovernachtingen, vaartochten en vele andere mogelijke doeleinden.
M.S. Oosterkim is deelsponsor van de Schonenvaarder.

Het Burgerweeshuis
Het Burgerweeshuis is dé plek in Deventer voor popmuziek met veel verschillende concerten en dancefeesten op een prachtlocatie. Het heeft ook een gezellig café waar je altijd welkom bent.
Het Burgerweeshuis is shirtsponsor van Idunn.

Van Brink Partyverhuur
Van Brink Partyverhuur verhuurt party-, horecabenodigdheden en tenten. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest of een groot concert, bij Van Brink Partyverhuur bent u aan het juiste adres. Van Brink Partyverhuur verhuurt zowel aan bedrijven en particulieren.
Van Brink Partyverhuur is riemensponsor van de Schonenvaarder.

Karlijn Ribbers Producties
Ribbers regelt alles! En dan vooral (on)gewone dingen die met muziek, (jeugd)theater, festivals of poëzie te maken hebben.
Karlijn Ribbers Producties is riemensponsor van de Visbyvaarder.

Café Midtown
Het Rockcafé van Deventer. Blues, rock en metal knalt er bij hen uit de speakers en tal van activiteiten worden door hen georganiseerd.
Café Midtown is shirtsponsor van Týr.

Lijnbouw Groep BV
Kleine bouw- en verbouwingen, montage van systeemplafonds en scheidingswanden.
Lijnbouw Groep BV is shirtsponsor van Baldr.

De Fermerie
De Fermerie is het buurthuis van het Noordenbergkwartier. Naast buurtactiviteiten organiseren ze regelmatig muziek- en theatervoorstellingen en kan je er zaal, café, keuken en atelier huren.
De Fermerie is deelsponsor van de Schonenvaarder.

Enviterra
Enviterra BV is bodem- en grondwatersaneerder. Een klein bedrijf in omvang maar groot in kennis en expertise en altijd zoekend naar de oplossing van uw vragen.
Enviterra is kledingsponsor van Thor.

De Hip
In de Hip kan alles. De Hip is om te eten, om te dansen, om live optredens te zien, om te exposeren, om te winkelen om te drinken, om te lezen, om blij te zijn, om jezelf te zijn en zoenen mag ook!
De Hip is deelsponsor van Bergenvaarder

TTE consultants
TTE Consultants verbindt onder- en bovengrond. Ze vinden robuuste, duurzame en kosteneffectieve oplossingen voor ondergrond gerelateerde problemen.
TTE Consultants is deelsponsor van Bergenvaarder

Greenhouse Advies
Greenhouse is een jong adviesbureau dat zijn praktische kennis optimaal toepast bij multidisciplinaire projecten. De basis voor deze ervaring is opgedaan als opdrachtgever, opdrachtnemer en bij het bevoegd gezag. Door deze brede basis worden projecten in een breed perspectief benaderd.
Greenhouse Advies is kledingsponsor van Thor