Sloeproeidag zit erop

15297231706_1cc7f938ac_kGisteren was het Sloeproeidag in de Jachthaven van Deventer en dat was te merken. De Schonen- Visby- en Bergenvaarder gingen af en aan met belangstellenden die wel eens in een sloep wilden roeien. Het springkussen bezweek bijna onder de belangstelling van alle kinderen en in de middag is er door leden en sponsors volop gebungeeroeid met de installatie van Roeisloepen.nl en geroeid in st Ayles Skiffs van WSV Woudrichem, die speciaal voor ons naar Deventer waren afgereisd. We sloten de dag af met een gezellige barbecue.

Daventre Portu kijk terug op een zeer geslaagde dag en hoopt de belangstellenden binnenkort te mogen begroeten bij één van onze proeftrainingen. Mocht je daar ook belangstelling voor hebben, mail dan naar info@daventreportu.nl zodat wij je daar wat meer over kunnen vertellen.

Heel veel dank aan alle vrijwilligers, Carla Forsten van SloeproeienNL voor de prachtige foto’s, Alec Jordan en Bert Reyntjes en WSV Woudrichem voor het ter beschikking stellen van de st Ayles Skiffs, Roeisloepen.nl voor de bungeeroei-installatie en Jachthaven Deventer voor hun gastvrijheid.

De foto’s van SloeproeienNL vind je hier en de foto’s van onze huisfotograaf Marcel de Graaf vind je hier: